HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALVoordracht Piero Overmars voor benoeming tot li...

Voordracht Piero Overmars voor benoeming tot lid Raad van Commissarissen SNS REAAL

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. maakt het voornemen bekend de heer Piero Overmars (46) aan de algemene vergadering van aandeelhouders voor te dragen voor benoeming als lid van de Raad van Commissarissen.

De heer Overmars bekleedde in de periode 1989 tot en met 2007 verschillende functies in binnen- en buitenland bij ABN AMRO Bank. In 2006-2007 was hij lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO Bank. De heer Overmars is thans voorzitter van Stichting Nyenrode. Deze Stichting is eigenaar van Nyenrode Business Universiteit, waar hij in 1987 zijn MBA behaalde. De heer Overmars is tevens lid van de Raad van Commissarissen van Aronsohn Raadgevende Ingenieurs en van de Raad van Commissarissen van Van Dijk Educatie.

De heer Overmars wordt voorgedragen vanwege zijn jarenlange ervaring in het bankwezen en zijn gedegen kennis van de financiële dienstverlening.

Aan de algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL, die naar verwachting voor het einde van 2010 zal plaatsvinden, zal worden gevraagd te besluiten over de voordracht tot benoeming van de heer Overmars als lid van de Raad van Commissarissen. Het voornemen bestaat de heer Overmars tevens tot commissaris van SNS Bank N.V., REAAL Verzekeringen N.V. en SRLEV N.V. te benoemen.