HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALSNS Securities verwerft toegang tot de biotechn...

SNS Securities verwerft toegang tot de biotechnologie-niche

SNS Securities N.V, onderdeel van SNS REAAL, heeft vandaag met Van Leeuwenhoeck Research (VLR) in Voorhout overeenstemming bereikt over overname van VLR.
VLR is een actieve speler op de markt van biotechnologie en is gespecialiseerd in fundamentele research en waardeanalyse van biotechnologieondernemingen, alsmede het adviseren aan beleggers die in deze bedrijven willen investeren.

“Met de strategische overname van Van Leeuwenhoeck Research voegen wij naast onze small & midcap propositie, een nieuwe niche toe aan ons productenpalet. Zowel op het gebied van research als op het gebied van effectenadvisering aan institutionele beleggers voorzien we in deze toenemende behoefte van onze klanten”, aldus Willem Meijer, voorzitter van de directie van SNS Securities.

“Onder de vleugels van SNS Securities zijn we goed in staat de begeleidende rol te vervullen in het naar de beurs brengen van biotechondernemingen”, zegt Paul Heise, directeur Van Leeuwenhoeck Research. Marcel Wijma, mededirecteur, voegt daaraan toe: “Onder de vlag van SNS Securities krijgen we nu aanzienlijk meer schaalgrootte voor biotech research. Daarmee kunnen we onze leidende positie op de markt voor biotech research verder vergroten.”

SNS Securities is een gespecialiseerd effectenbedrijf actief in: Aandelen en Vastrentende waarden Brokerage; Aandelen Trading; Research; Vermogensbeheer en Corporate Finance. SNS Securities heeft 100 werknemers in dienst.

Nadere informatie:
concerncommunicatie@snsreaal.nl
Tel.: + 31 30 291 4871

Meer informatie over SNS Securities: www.snssecurities.nl
Meer informatie over VLR: www.vanleeuwenhoeck.com