HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALSNS REAAL publiceert online jaarverslag verantw...

SNS REAAL publiceert online jaarverslag verantwoord ondernemen 2009

Vandaag publiceert SNS REAAL haar jaarlijkse rapportage over verantwoord ondernemen. De rapportage is alleen digitaal beschikbaar op www.snsreaal.nl om het papierverbruik verder te reduceren. SNS REAAL wil de beste zijn in het winnen, helpen en houden van klanten en streeft daarbij naar duurzame relaties, niet alleen met klanten maar ook met andere relaties in de maatschappij. In haar jaarverslag verantwoord ondernemen over 2009 verduidelijkt SNS REAAL haar keuzes, prestaties en de effecten hiervan op mens en milieu.

In 2008 is SNS REAAL opgenomen in de Global Challenges Index. SNS REAAL blijft daardoor één van de 50 ondernemingen in de wereld die als leiders worden gezien op het terrein van sociale, ethische en milieuprestaties. In 2009 paste SNS Beleggingsfondsen een maatschappelijk verantwoord filter toe op haar totale fondsassortiment, riep de VBDO REAAL uit tot verzekeraar met het meest verantwoorde beleggingsbeleid en ontvingen ASN Bank en SNS beleggingsfondsen Lipper Awards die zij in 2010 prolongeerden.

Over 2007 publiceerde SNS REAAL voor het eerst een volledig digitaal verslag. In 2008 werd het verslag voor het eerst gepubliceerd op een aparte website. Het rapport over 2009 is verder verbeterd, met een betere zoekfunctie. De papieren samenvatting kon daardoor worden afgeschaft zodat de rapportage nu 100% digitaal is.

Een Engelstalige versie van het verslag zal vanaf half mei beschikbaar zijn op www.snsreaal.com.