HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALSNS REAAL publiceert online jaarverslag 2011: v...

SNS REAAL publiceert online jaarverslag 2011: vernieuwing in eenvoud

Vandaag publiceert SNS REAAL het online jaarverslag over 2011 waarin voor het eerst het financiële en verantwoord ondernemen jaarverslag zijn geïntegreerd. Hiermee benadrukken we dat verantwoord ondernemen een integraal onderdeel is van onze business. Het jaarverslag is sinds dit jaar ook mobiel en tablet proof en wordt begeleid door een video waarin in 3 minuten de belangrijkste punten van het verslag worden toegelicht. Het jaarverslag is te vinden op www.snsreaaljaarverslag2011.nl.

Het jaarverslag 2011 is opgebouwd rondom het thema: Vernieuwing in eenvoud. Ons doel is tevreden klanten. Om dat te bereiken moeten we onszelf blijven vernieuwen. Dat doen we door goed te luisteren naar consumenten en onze blik naar buiten te richten. Dat heeft in 2011 geleid tot veel verbeteringen in onze producten en diensten en in onze marktbenadering. Op die manier zijn we continu in staat om de tevredenheid van onze klanten en andere stakeholders een impuls te geven.

‘Als financiële dienstverlener hebben wij de verantwoordelijkheid om de financiële bewustwording van onze klanten te vergroten. Door onze klanten te helpen financieel vooruit te denken, geven we hen meer zekerheid voor nu, straks en later’, aldus de voorzitter van de Raad van Bestuur Ronald Latenstein. Dit financieel vooruitdenken wordt in het jaarverslag aan de hand van drie actuele thema’s behandeld:
- Eenvoud in geldzaken,
- Geld en veiligheid en
- Verantwoordelijkheid.

De thema’s zijn de leidraad in drie korte documentaires waarin gesprekken worden aangegaan met consumenten, belanghebbenden en autoriteiten in de financiële wereld. Zij geven antwoord op prangende vragen als: ‘is mijn geld wel veilig?’, ‘begrijp ik mijn pensioen?’ en ‘ben ik goed financieel voorbereid op de toekomst?’.

Jaarverslag in 3 minuten

De ambitie van SNS REAAL is om het best leesbare en transparante jaarverslag van Nederland aan te bieden. Om dat kracht bij te zetten wordt het jaarverslag - net als vorig jaar - begeleid door een video waarin we het afgelopen jaar in heldere taal en in 3 minuten vertellen.

Bijlage