HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALSNS Bank gaat tweede serie SNS Participatie Cer...

SNS Bank gaat tweede serie SNS Participatie Certificaten aflossen

SNS Bank N.V. (‘SNS Bank’) maakt bekend dat het op 24 december 2012 de tweede serie SNS Participatie Certificaten zal aflossen. Het betreft achtergestelde, eeuwigdurende leningen die waren uitgegeven op 23 december 2002 voor een totaal bedrag van nominaal € 116 miljoen. SNS Bank maakt aldus gebruik van de mogelijkheid om vanaf tien jaar na de uitgiftedatum over te gaan tot aflossing.

Vanaf 23 juni 2013 is de eerste mogelijkheid tot aflossing van de derde serie SNS Participatie Certificaten. SNS Bank zal tegen die tijd het besluitvormingstraject met dezelfde zorgvuldigheid doorlopen als bij de eerste en de tweede serie.

De houders van de SNS Participatie Certificaten zijn particuliere klanten. Alle klanten met deze certificaten worden persoonlijk geïnformeerd.

De Nederlandsche Bank heeft SNS Bank op 4 december 2012 medegedeeld dat naar haar oordeel de nog uitstaande SNS Participatie Certificaten geen onderdeel meer vormen van het toetsingsvermogen.

Meer informatie over SNS Participatie Certificaten en de aflossing van de tweede serie certificaten is te vinden op www.snsbank.nl/pc.

Bijlage