HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALRonald Latenstein van Voorst volgt Sjoerd van K...

Ronald Latenstein van Voorst volgt Sjoerd van Keulen op als voorzitter van de Raad van Bestuur SNS REAAL N.V.

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. is voornemens Ronald R. Latenstein van Voorst te benoemen tot de opvolger van Sjoerd van Keulen als voorzitter van de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V.

Na een grondig selectieproces, is de Raad van Commissarissen unaniem akkoord met de benoeming van de heer Latenstein van Voorst tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Sinds 2002 heeft de heer Latenstein van Voorst een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen en implementeren van de ondernemingsstrategie.

Ronald Latenstein van Voorst (43) is sinds 2002 Chief Financial Officer (CFO) binnen de Raad van Bestuur. Na diverse nationale en internationale financiële managementfuncties startte hij in 1995 bij SNS REAAL. Na een korte onderbreking bij Bank Insinger de Beaufort keerde hij in 2002 terug bij SNS REAAL.

Sjoerd van Keulen: ”Ik ben verheugd met het voorgenomen besluit van de Raad van Commissarissen om Ronald te benoemen tot mijn opvolger. Met zijn ervaring en enthousiasme is hij de juiste persoon om zorg te dragen voor de continuïteit in de uitvoering van de strategie, om de positie van SNS REAAL als de favoriete financiële retailspecialist in Nederland verder te versterken en de onderneming in de toekomst te leiden.”

De benoeming tot voorzitter zal uiterlijk plaats vinden op de dag van de volgende Jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van SNS REAAL N.V. in april 2009.