HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALRegioBank nieuwe naam SNS Regio Bank

RegioBank nieuwe naam SNS Regio Bank

Vanaf 1 januari 2011 gaat SNS Regio Bank verder onder de naam RegioBank. Ook onder de nieuwe naam blijft RegioBank zich richten op consumenten die veel waarde hechten aan persoonlijke dienstverlening. Het intermediair dat is aangesloten bij RegioBank wordt de komende weken over de wijziging geïnformeerd.

Aanleiding voor de naamswijziging is een heroriëntatie van SNS Regio Bank die de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden. Seada van den Herik, directeur SNS Regio Bank : “Uit de heroriëntatie bleek dat er bij zowel klanten als intermediairs vraag is naar een bank met een formule zoals de onze. Wel bleek er behoefte aan een duidelijker onderscheid ten opzichte van SNS Bank. Onder de nieuwe naam gaan we dat verder uitwerken.”

De komende maanden wordt de invulling van het nieuwe RegioBank verder uitgewerkt. Naast de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, passend bij de nieuwe naam, gaat het daarbij onder meer om het verbeteren van Internet en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Over RegioBank
RegioBank is de grootste intermediairbank van Nederland. RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne producten te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een intermediair (financieel adviseur). De producten van RegioBank kenmerken zich door aantrekkelijke tarieven en heldere voorwaarden. SNS Regio Bank NV is gevestigd in Utrecht en is onderdeel van SNS REAAL.