HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALREAAL en Ordina tekenen uitbestedingscontract

REAAL en Ordina tekenen uitbestedingscontract

REAAL Verzekeringen en Ordina hebben vandaag de definitieve overeenkomst getekend waarmee REAAL de administratieve verwerking van de hypothecaire leningen die zij afsluit voor derden uitbesteedt aan Ordina. Beide partijen tekenden op 15 januari 2007 een intentieverklaring.
Het betreft de outsourcing van de back office activiteiten voor de hypothecaire geldleningen voor derden die ten behoeve van REAAL worden geadministreerd. De administratie van de eigen hypotheken voor bijvoorbeeld SNS Bank en BLG Hypotheken blijft SNS REAAL zelf uitvoeren.

Voor REAAL betekent uitbesteding aan Ordina een solide continuering van haar werkzaamheden als innovatieve hypotheekverstrekker voor derde partijen. Het stelt REAAL in staat zich verder te richten op het verbeteren van haar producten en de propositie in de markt.

Bij deze transactie zijn ruim 20 medewerkers van REAAL betrokken.

Voor Ordina vormt business process ondersteuning (BPO) bij hypotheekadministraties een speerpunt. Met deze transactie verstevigt Ordina haar leidende positie als BPO dienstverlener voor bancaire backoffice business processen in Nederland.

De overeenkomst heeft een looptijd van zeven jaar en een contractwaarde van circa € 25 miljoen.