HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALMarius Menkveld, directievoorzitter van SNS Pro...

Marius Menkveld, directievoorzitter van SNS Property Finance, verlaat SNS REAAL

In het licht van veranderingen op strategisch gebied heeft Marius Menkveld (53) besloten zijn positie als directievoorzitter van SNS Property Finance per 1 oktober 2009 op te geven. Daarnaast legt hij zijn functie neer als statutair directeur van SNS Bank N.V. en als lid van het Management Comité van SNS REAAL N.V. Hij zal zijn carrière buiten SNS REAAL voortzetten.
Marius Menkveld trad in 1985 in dienst bij SNS Bank, waar hij verschillende managementposities heeft vervuld. In 1999 trad hij toe tot de hoofddirectie van SNS Bank, gevolgd door zijn benoeming tot directievoorzitter van SNS Property Finance vanaf januari 2007. De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van SNS REAAL spreken hun erkentelijkheid uit voor de belangrijke bijdrage van Marius Menkveld aan SNS REAAL.

De functie van directievoorzitter van SNS Property Finance wordt vanaf 1 oktober 2009 waargenomen door interim-manager Coen van der Bijl (61). Hij is een associate partner bij Boer & Croon Executive Managers en heeft onder meer directiefuncties vervuld bij AON Risk Services en ING Real Estate. De benoeming van Coen van der Bijl is onder voorbehoud van de gebruikelijke goedkeuring door De Nederlandsche Bank.