HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALMaarten Edixhoven wordt directievoorzitter Zwit...

Maarten Edixhoven wordt directievoorzitter Zwitserleven

Maarten Edixhoven (39) wordt de nieuwe directievoorzitter van de business unit Zwitserleven. Hij volgt op 1 oktober 2010 Corné van Nijhuis op, die in mei van dit jaar is teruggetreden. De heer Edixhoven wordt tevens benoemd tot statutair directeur van REAAL Verzekeringen N.V., tot statutair directeur van SRLEV N.V. en tot lid van het Management Comité van SNS REAAL N.V.

De heer Edixhoven heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Hij is sinds 1994 werkzaam bij ING Groep, momenteel als Head of Compliance Business Services. Van 2004 tot 2008 was de heer Edixhoven Directeur Individueel Pensioen van Nationale-Nederlanden. Daarvoor vervulde hij bijna 10 jaar diverse managementfuncties in Nederland en in het buitenland bij ING Insurance Americas, ING Tsjechië en ING Central & Eastern Europe.

De heer Edixhoven studeerde Bedrijfskunde van de Financiële Sector aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Dick Okhuijsen, lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL en verantwoordelijk voor de Verzekeringsactiviteiten en Asset Management: “Wij zijn erg blij met de komst van Maarten Edixhoven. Hij brengt een ruime ervaring en brede kennis mee op het gebied van pensioenen en verzekeren. Met de komst van Maarten Edixhoven is het directieteam van Zwitserleven compleet en ik zie uit naar de samenwerking.”

De benoemingen van de heer Edixhoven zijn onder voorbehoud van in- en externe goedkeuringen.

Bijlage