HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALFerence Lamp treedt toe tot de Raad van Bestuur...

Ference Lamp treedt toe tot de Raad van Bestuur SNS REAAL N.V.

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. is voornemens om, na een zorgvuldig selectieproces, Ference Lamp te benoemen tot lid Raad van Bestuur en Chief Financial Officer van SNS REAAL N.V. Hij volgt hiermee Ronald Latenstein van Voorst op, de huidige CFO van SNS REAAL. De Raad van Commissarissen heeft in mei 2008 aangekondigd dat hij voornemens is Ronald Latenstein van Voorst te benoemen tot CEO van SNS REAAL N.V.

Ference Lamp (36) heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Vanaf 2000 is Ference Lamp werkzaam bij Lehman Brothers in Londen en Amsterdam. Zijn laatste functie is Managing Director van de Financial Institutions Groep en daarmee was hij verantwoordelijk voor de advisering van financiële instellingen in de Benelux. Vanaf 1996 tot 2000 is hij werkzaam geweest bij Fortis Investment Bank in Amsterdam, onder meer als Associate Corporate Finance & Capital Markets.

Sjoerd van Keulen:'Wij zijn erg verheugd met Ference Lamp als toekomstig opvolger van Ronald en als nieuwe collega in de Raad van Bestuur. Ference is een uitstekend en gedreven vakman en tegelijkertijd een beminnelijk mens. Wij hebben Ference in de afgelopen jaren goed leren kennen, onder meer in het kader van onze beursgang en bij een aantal overnametrajecten. Hij kent ook onze onderneming heel goed'.

Deze voorgenomen benoeming van Ference Lamp vindt plaats onder de ontbindende voorwaarde van gebruikelijke goedkeuring door de toezichthouders en advies van de Centrale Ondernemingsraad.

Bijlage