HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALDirectiewijziging Zwitserleven

Directiewijziging Zwitserleven

Corné van Nijhuis (48) heeft besloten zijn functie als directievoorzitter van Zwitserleven neer te leggen. Daarnaast legt hij zijn functie neer als statutair directeur van REAAL Verzekeringen N.V. en als lid van het Management Comité van SNS REAAL N.V. Hij beraadt zich momenteel op de volgende stap in zijn carrière.
Corné van Nijhuis heeft de afgelopen 8 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Zwitserleven. De eerste 6 jaar als directeur Customer Services en de laatste 2 jaar als directievoorzitter. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het positioneren van Zwitserleven als Dé Pensioenverzekeraar van Nederland.
Corné van Nijhuis legt zijn functie per heden neer. De Raad van Bestuur van SNS REAAL betreurt zijn besluit, maar respecteert deze uiteraard. De Raad van Bestuur bedankt Corné van Nijhuis voor de belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd aan het resultaat van Zwitserleven.
Dick Okhuijsen, lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL verantwoordelijk voor de Verzekeringsactiviteiten en Asset Management, zal voorlopig de functie van directievoorzitter van de business unit Zwitserleven waarnemen.