HomeArchief SNS REAALPersberichten SNS REAALBas Kortmann verlaat Raad van Commissarissen SN...

Bas Kortmann verlaat Raad van Commissarissen SNS REAAL

De Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. maakt bekend dat de heer Bas Kortmann (60) de Raad van Commissarissen zal verlaten per datum van de eerstvolgende buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, die binnenkort zal worden aangekondigd.

De heer Kortmann is sinds 1990 commissaris bij SNS REAAL. Naast zijn functie bij SNS REAAL is de heer Kortmann rector magnificus van de Radboud Universiteit Nijmegen, waar hij tevens hoogleraar burgerlijk recht is. Verder is hij onder meer voorzitter van het bestuur van Stichting Grotius Academie, raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Arnhem en bekleedt hij diverse andere commissariaten.

De heer Kortmann zal ook terugtreden als commissaris bij SNS Bank N.V, REAAL Verzekeringen N.V. en SRLEV N.V.. De heer Kortmann is tevens lid van het bestuur van Stichting Beheer SNS REAAL en het bestuur van Stichting SNS REAAL Fonds. Deze functies zal hij blijven bekleden.

Op 12 juli 2010 maakte de Raad van Commissarissen het voornemen bekend Piero Overmars voor te dragen voor benoeming als nieuw lid van de Raad van Commissarissen.